Rea!

FACEBOOK FANPAGE LIKES

67kr958kr

HUR KÖPER JAG FACEBOOK LIKES?
Först väljer du hur många likes du önskar att motta på din Facebook sida, sedan infogar du länken till sidan och slutför köpet. Vårt system kommer då att starta leveransen inom några minuter. Våra likes är verkliga och kommer inte att försvinna igen när du har mottagit dem. 🚀

VARFÖR BÖR JAG KÖPA FACEBOOK LIKES?
Vilken Facebook sida utstrålar mest trovärdighet? En Facebook sida med 90 likes eller en Facebook sida med 1090 likes? Studier har gjorts om just detta. Studierna visar att Facebook sidor med 1090 likes är mest pålitliga 🚀

VARFÖR BÖR JAG HANDLA HOS ER?
🇸🇪 Svenskt registrerat företag
✅ Godkänd betalning
👨🏻‍💻 Svensk kundtjänst & livechatt
🚀 Snabb leverans 0-15 min.
⭐️ 4.9/5 Stjärnor på Trustpilot.dk
❤️ +2500 Glada kunder

Letar du efter likes till Facebook bilder? Klicka här

OBS: Detta är ett engångsköp och ingår inte i en prenumeration.
OBS: Vi erbjuder mängdrabatter, dvs. du sparar pengar när du köper större mängder.

OBS: Så här får du länken från din Facebooksida från din mobil: Gå till framsidan av din Facebooksida (din vägg) -> Klicka på de tre små prickarna -> Klicka på “Kopiera länk” längst ner. Om du sitter på en dator måste du ta länken i sökfältet när du är på profilen du vill ha fanpage-likes för.

100
100
250
250
500
500
1.000
1.000
2.500
2.500
5.000
5.000
Nollställ
kr

Gör som mer än +8.500 kunder. Ta din profil till nya höjder redan idag! 🚀

 

HAR DU EN FRÅGA?

Läs våra Frågor & Svar

Eller skicka ett meddelande till oss i livechatten. Vi håller öppet alla vardagar.

Beskrivning

Varför bör jag köpa Facebook likes?

Idag är Facebook ett viktigt verktyg för att växa ditt företag, och genom att öka din profil får du snabbt stor popularitet på Facebook, som kan användas för att marknadsföra dina produkter. Oavsett om du driver en webbutik, ett fysiskt företag eller om du är en influencer, får du din profil att verka positiv, populär och relevant.

Facebook kan vara avgörande för ditt företags framgång när du når en enormt bred publik, därför är närvaro på Facebook även viktigt för både influencers och företagare.

Facebook används ofta, och sedan like knappen introducerades 2009 har Likes på Facebook varit den digitala valutan för många. När vi bläddrar igenom vårt flöde upptäcker vi snabbt de bra och populära videorna, fotona eller annonserna, och härifrån delar vi innehållet med vänner och familj. Med rätt strategi kan du placera ditt innehåll framför tusentals användare, som alla kan vara potentiella kunder.

Varför bör jag välja Mediabooster.se?

På Mediabooster är vi stolta över att leverera en produkt i världsklass och vi garanterar att de likes du får är genuina användare som kan skapa lite värde för din profil.

Vi arbetar med företag och influencers på olika plattformar och vi har en bra och solid erfarenhet som kan gynna dig.

Dessutom kan vi erbjuda dig:

  • Vi är ett svensk registrerat företag
  • 5/5 Stjärnor på Trustpilot
  • Godkänd betalningsmetod
  • 100% diskret, säkert och anonymt
  • Vi är en certifierad webbutik
  • Vår livechatt är öppen varje vardag från 09 till 12 (och vanligtvis längre)
  • Vi levererar våra tjänster inom 15 minuter

Är det viktigt för mig att ha många likes?

Like funktionen på Facebook har varit här i över 10 år, och den har gradvis blivit en stapelvara när man mäter popularitet på Facebook. Facebook belönar dig om du uppnår ett stort engagemang för ditt innehåll, och Facebook kommer att pressa ut ditt innehåll till nya och potentiella kunder. Om du vill växa ditt företag via Facebook är många likes ett måste.

Hur kan jag använda mina Facebook likes för att marknadsföra mitt företag?

Sedan 2004 har Facebook fått oss att tänka och agera annorlunda, och Facebook är fortfarande det första draget på många tekniska aspekter än idag. Facebook har tagit den digitala arenan till nya höjder, och du kan använda detta för att starta ditt företag – oavsett om du är en influencer eller driver ett företag.

När du publicerar på din sida och du även har anslutit Facebook likes från Mediabooster kommer ditt inlägg att marknadsföras och visas fram på Facebook. Du får automatiskt många betalda likes, men Facebook belönar dig också för att dela innehåll som uppnår likes. Belöningen kommer i form av att innehållet presenteras för en publik som du inte nödvändigtvis har betalat för.

Med andra ord kommer du att dela ditt innehåll till kunder som du inte direkt betalat för. Det innebär att du når mycket längre och får en enorm räckvidd – och du kan använda den för att sälja din tjänst eller dina produkter.

Kommer mina likes från bots?  

Mediabooster garanterar att alla likes du köper kommer från riktiga användare. Detta säkerställer att du har aktiva och engagerade följare i din Facebook profil så att den inte ser tom och inaktiv ut.

Aktiva användare ger dig större trovärdighet på sociala medier, och dina potentiella kunder kommer snabbt att upptäcka och känna igen din profil som populär och relevant.

Kommer mina Facebook likes att försvinna efter köpet?

Nej, naturligtvis behåller du alla dina följare när leveransen är över. Om du behöver fler följare har du alltid möjlighet att beställa mer. Skulle ett fel uppstå och några försvinner kan du alltid kontakta oss. I så fall fyller vi upp – helt gratis.

Mer information

VÄLJ ANTAL

, , , , , , , , , , , ,