💙 Sveriges #1 Leverantör              ⭐️ 5 Stjärnor På Trustpilot

⏳ Snabb Leverans På 0-15 Min.

Villkor

Allmän information

Mediabooster.se
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg
E-postadress : kontakt@mediabooster.se

Priser

På Mediabooster reserverar vi oss för eventuella fel i våra angivna priser. Dessutom förbehåller vi oss rätten att ändra priserna. Ändringen ska meddelas Användaren senast trettio (30) dagar innan ändringen träder i kraft. Reservationer görs för varor som inte är i lager.

Betala

Mediabooster får betalning med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, Mobil betalning. Pengarna dras av från kundens kort efter att beställnings bekräftelse har skickats till kundens e-post då det är en digital produkt där vårt system automatiskt levererar våra tjänster alla belopp finns i SEK. Svenska kronor och inklusive moms. Reservationer görs för prisfel och utsålda/avvecklade artiklar.

Leverans

Tjänster levereras 7 dagar i veckan och leverans sker vanligtvis inom 5 minuter efter beställning. Vi reserverar oss dock för att det kan ta upp till 72 timmar efter beställningen. Vissa tjänster omfattas av särskilda leveransvillkor. Villkoren kommer att visas specifikt före köpet av dessa varor.

Garanti

Ditt köp omfattas av den danska lagen om försäljning av varor. Detta innebär att du antingen kan få en defekt artikel reparerad, utbytt, återbetalad eller avvisad, beroende på den specifika situationen. Det är ett krav att klagomålet är berättigat och att felet inte har uppstått till följd av felaktig användning av tjänsten eller annat skadligt beteende.

Du måste kontakta oss inom en “rimlig tid”

Vid retur skickas klagomål och användning av ångerrätt till:

Social Automation ApS

Mediabooster.se
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg
E-postadress : kontakt@mediabooster.se

Återbetalning

Vid återbetalning, vänligen inkludera bankuppgifter i form av reg nr. och kontonummer så att det överenskomna beloppet kan överföras. Denna information kan lämnas ut utan risk via e-post eller annan elektronisk form, eftersom det inte är känslig information och endast kommer att användas för vårt uppfyllande av återbetalningen.

Ångerrätt

Ingen ångerrätt beviljas eftersom det är tillhandahållandet av digitalt innehåll som inte levereras på ett fysiskt medium om prestandan har inletts med konsumentens uttryckliga samtycke i förväg och dess erkännande av att han eller hon därmed förlorar sin ångerrätt.

Läs mer om detta här.

Policy för personuppgifter

För att du ska kunna ingå avtal med oss och handla på vår hemsida behöver vi följande information om dig:

Namn
e-postadress
Information om vad du köpt

Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna leverera tjänsterna till dig och för att behandla förfrågningar om ditt köp. Behandlingen sker enligt reglerna i vår personuppgiftspolicy för Mediabooster. Här kan du läsa mer om hur din information behandlas, när den raderas och vilka rättigheter du har som registrerad.

Klagomål – översikt och länkar:

Om du har ett klagomål på en tjänst som köpts i vår webbutik kan ett klagomål skickas till:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Länk: www.forbrug.dk

Om du är konsument bosatt i ett annat EU-land kan du framföra ditt klagomål i EU-kommissionens plattform för klagomål online.
Plattformen hittar du här: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Om du anger ett klagomål här, vänligen ange vår e-postadress: kontakt@mediabooster.se