Kurv

💙 Sveriges #1 Leverantör              ⭐️ 5 Stjärnor På Trustpilot

⏳ Snabb Leverans På 0-15 Min.

TRUSTPILOT

Ett stort tack till er alla som gav Mediabooster positiva omdömen på Trustpilot.
HÖGSTA TRUSTSCORE I BRANSCHEN

Kära kunder och vänner, ert överväldigande stöd har alltid varit vår största drivkraft. Vår resa hos Mediabooster har präglats av att erbjuda den bästa servicen i hela Skandinavien – Sverige, Danmark och Norge.

Era återkopplingar har talat, och det fyller oss med stolthet att kunna framhäva vår TrustScore på 4,7 på Trustpilot – den högsta i branschen! Detta är ett utmärkt bevis på det förtroende ni har till oss.

SITUATIONEN FÖR MEDIABOOSTER PÅ TRUSTPILOT

Med det sagt står vi idag inför en ny utmaning: Trustpilot har valt att ta bort oss från deras plattform. Detta lämnar många med frågan, “Varför är inte Mediabooster på Trustpilot?”

Enligt Trustpilot beror det på att vår 100% lagliga produkt inte överensstämmer med Trustpilots etiska regelverk, vilket de inte vill definiera närmare. Vi är mycket oförstående inför detta, och medan vi söker juridiska svar, vill vi påminna er om att varje stjärna och recension var/är ett vittnesbörd om er tillfredsställelse.

 

 
VI KOMMER FORTSATT ATT SÄKRA OSS GODE RECENSIONER

Vi förblir engagerade i att upprätthålla den integritet och servicekvalitet som har gett oss vår välförtjänta erkännande. Vi kommer fortsatt att kämpa för att behålla vår plats och TrustScore – inte bara på Trustpilot, utan i varje hörn av vårt lilla företag.

För oss är “Mediabooster recensioner” mer än bara ord. Det är ett åtagande att fortsätta leverera utmärkt service och support som ni förtjänar. I videon till vänster kan ni få en närmare inblick i hur vår TrustScore såg ut innan Trustpilot valde att ta bort oss.

FRAMTIDEN FÖR MEDIABOOSTER

Tack för att ni är en del av vår historia. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa med er och vi är redo att ta emot alla fantastiska recensioner ni har att dela – med eller utan Trustpilot. Är du redo att förvandla din online närvaro och uppnå verklig digital tillväxt? Mediebooster är din språngbräda till framgång på sociala medier. Våra anpassade lösningar, snabba service och bevisade resultat är bara ett steg bort.

Ta det första steget för att stärka ditt varumärke och öka din räckvidd redan idag. Välj Mediabooster och bli en del av vår nöjda kundkrets som redan drar nytta av ökat engagemang och synlighet. Det är dags att låta ditt ljus skina – Mediabooster är här för att säkerställa att det lyser så klart som möjligt.

 

Mediabooster Trustpilot

du kan handla tryggt hos mediabooster