Kurv

💙 Sveriges #1 Leverantör              ⭐️ 5 Stjärnor På Trustpilot

⏳ Snabb Leverans På 0-15 Min.

Sekretesspolicy

Introduktion
När du besöker vår webbplats samlas information om dig in, som används för att anpassa och förbättra vårt innehåll och för att öka värdet på annonserna som visas på sidan. Om du inte vill att information ska samlas in bör du radera dina cookies (se instruktioner) och avstå från vidare användning av webbplatsen. Nedan har vi utvecklat vilken information som samlas in, deras syfte och vilka tredje parter som har tillgång till den.

Cookies
Webbplatsen använder “cookies”, som är en textfil som lagras på din dator, mobil eller liknande i syfte att känna igen den, komma ihåg inställningar, utföra statistik och rikta annonser. Cookies kan inte innehålla skadlig kod som virus.

Det är möjligt att radera eller blockera cookies. Se instruktioner: http://minecookies.org/cookiehandtering

Om du tar bort eller blockerar cookies kan annonser bli mindre relevanta för dig och inträffa oftare. Du kan också riskera att webbplatsen inte fungerar optimalt och att det finns innehåll som du inte kan komma åt.

Personuppgifter

Generellt
Personlig information är alla typer av information som kan tillskrivas dig i viss utsträckning. När du använder vår webbplats samlar vi in och behandlar ett antal sådana uppgifter. Detta händer till exempel när du normalt får tillgång till innehåll, om du registrerar dig för i vårt nyhetsbrev, deltar i tävlingar eller undersökningar, registrerar dig som användare eller prenumerant, använder andra tjänster eller gör inköp via webbplatsen.

Vi samlar vanligtvis in och behandlar följande typer av information: ett unikt ID och teknisk information om din dator, surfplatta eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografiska plats och vilka sidor du klickar på (intressen). I den mån du ger uttryckligt samtycke till detta och anger informationen själv behandlas informationen också: Namn, telefonnummer, e-post, adress och betalningsinformation. Detta kommer vanligtvis att vara i samband med att skapa en inloggning eller vid köp.

Säkerhet
Vi behandlar dina personuppgifter på ett säkert och konfidentiellt sätt i enlighet med tillämplig lagstiftning, inklusive dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Din information kommer endast att användas för det ändamål för vilket den samlades in och kommer att raderas när detta syfte är uppfyllt eller inte längre relevant. Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder mot att din information oavsiktligt eller olagligt raderas, publiceras, förloras, försämras eller görs tillgänglig för obehöriga personer, missbrukas eller på annat sätt behandlas i strid med lagen.

Syfte
Informationen används för att identifiera dig som användare och visa dig de annonser som mest sannolikt är relevanta för dig, för att registrera dina köp och betalningar och för att tillhandahålla de tjänster du har begärt, till exempel att skicka ett nyhetsbrev. Dessutom använder vi informationen för att optimera våra tjänster och innehåll.

Lagringsperiod för informationen
Lagringsperioden är så mycket tid som lagen tillåter och vi raderar den när den inte längre är nödvändig. Perioden beror på informationens art och orsaken till lagringen. Därför är det inte möjligt att ange en allmän tidsram för när information tas bort.

Utlämnande av
Data om din användning av webbplatsen, vilka annonser du får och eventuellt klickar på, geografisk plats, kön och ålderssegment etc. lämnas ut till tredje part i den mån denna information är känd. Du kan se vilka tredje parter som är involverade i avsnittet “Cookies” ovan. Informationen används för att rikta reklam.

Dessutom använder vi ett antal tredje parter för lagring och behandling av data. Dessa behandlar endast information för vår räkning och får inte använda den för sina egna ändamål.

Utlämnande av personuppgifter som namn och e-post etc. kommer endast att ske om du samtycker till det. Vi använder endast personuppgiftsbiträden i EU eller i länder som kan ge din information tillräckligt skydd.

Insikter och klagomål
Du har rätt att få veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig i ett gemensamt format (dataportabilitet). Du kan också när som helst invända mot användningen av information. Du kan också återkalla ditt samtycke för att information om dig ska behandlas. Om den information som behandlas om dig är felaktig har du rätt att få den korrigerad eller raderad. Förfrågningar kan skickas till: kontakt@mediabooster.se. Om du vill klaga på vår behandling av dina personuppgifter har du också möjlighet att kontakta den danska dataskyddsmyndigheten. Om du inte längre vill att vi ska behandla dina personuppgifter eller att vi behöver begränsa behandlingen av dina personuppgifter kan du också skicka oss en begäran till ovanstående e-postadress.

Utgivare
Webbplatsen ägs och publiceras av:

Abs Trading Company ApS
Katsund 7,2.
6100 Haderslev
Telefon: 41428010
E-post adress: kontakt@mediabooster.se