TIKTOK FÖLJARE

59kr6.849kr

HUR KÖPER JAG TIKTOK FÖLJARE?
Du väljer antalet följare du vill motta, sedan skriver du ditt TikTok användarnamn och slutför köpet. Vårt system kommer då att börja leverera dina följare inom några minuter 🚀

VARFÖR BÖR JAG KÖPA TIKTOK FÖLJARE?
Vilken profil är det mest sannolikt att följa? En TikTok profil med 90 följare eller en TikTok profil med 1090 följare? Studier har gjorts om just detta. Studierna visar att vi är m er benägna att följa en profil med 1090 följare 🚀

VARFÖR BÖR JAG HANDLA HOS ER?
🇸🇪 Svenskt registrerat företag
⭐️ 5/5 Stjärnor på Trustpilot.dk
✅ Godkänd betalning
🔒 100% Säkert & Anonymt
❤️ Certifierad web butik
👨🏻‍💻 Livechatt alla vardagar 09-17
🚀 Leverans 0-15 min.

OBS: Denna produkt kan ha en längre leveranstid.
OBS: Detta är ett engångsköp och ingår inte i en prenumeration.
OBS: Vi erbjuder mängdrabatter, dvs. att du sparar pengar när du köper större mängder.

100
100
250
250
500
500
1.000
1.000
2.500
2.500
5.000
5.000
10.000
10.000
25.000
25.000
50.000
50.000
100.000
100.000
Nollställ
kr

Gör som mer än +5000 kunder. Ta din profil till nya höjder redan idag! 🚀

 

HAR DU EN FRÅGA?

Läs våra Frågor & Svar

Eller skicka ett meddelande till oss i livechatten. Vi håller öppet alla vardagar.

Beskrivning

Varför bör jag köpa TikTok följare?

Sedan TikTok fick sitt stora genombrott i 2019 har det varit ett dominerande medie särskilt för barn och tonåringar, och idag har TikTok uppnått samma status som Snapchat i den publiken. Och med mer än 500 miljoner användare finns det stor potential i TikTok.

TikTok är en populär app som låter dig spela in och dela korta klipp, och precis som på Facebook har alla ett personligt konto på TikTok som du som influencer kan rikta in dig på. Populära användare på TikTok har tjänat miljoner genom att marknadsföra innehåll och presentera det för en ung publik. Bland de mest populära är bland andra. Systrana D’Amelio, som tillsammans har mer än 150 miljoner följare på TikTok. TikTok föutspås därmed att få samma antal användare som bland annat Instagram och du kan komma igång just nu!

Användare som är mycket framgångsrika på TikTok kan vara stolta över att ha en enormt bred räckvidd, eftersom TikTok belönar dig som användare när du får många följare och ditt innehåll visas över andra relevanta användare. Popularitet och följare på TikTok är därför avgörande för framgång på sociala medier. Om ditt TikTok konto saknar engagemang eller aktivitet kommer du inte att marknadsföras och du kan gå miste om förlorade intäkter.

Hur kan jag använda mitt TikTok konto för att öka mitt företag?

TikTok är känt för att marknadsföra innehåll till tonårssegmentet i synnerhet. Med korta videor kan man på relativt kort tid uppnå många visningar och sätta sin produkt framför tusentals potentiella kunder.

Om du arbetar som en influencer i fitness är det uppenbart att dela korta videoklipp av fitness, eftersom TikTok automatiskt segmenterar ditt innehåll och visar det till de användare som är intresserade av fitness. Detta ger dig en högre konvertering när du annonserar till relevanta användare, och när användare gillar och delar videon sprider den sig ännu längre in i systemet.

Om du säljer fysiska produkter har du möjlighet att göra korta demos av produkterna, vilket fångar användarnas intresse.

 

Riskerar jag att uteslutas från TikTok med hjälp av Mediabooster?

Nej, TikTok låter dig använda tjänster för att öka din profil, och därför kan du inte förbjudas från TikTok.

Mediabooster säkerställer att du får unika följare kopplade till ditt konto, och ditt konto kommer därför att verka unikt för andra användare.

 

Varför ska jag välja Mediabooster.se?

Hos Mediabooster är vi stolta över att leverera en produkt i världsklass och vi garanterar att de likes du får är genuina användare som kan skapa lite värde för din profil.

Vi arbetar med företag och influencers på olika plattformar och vi har en bra och solid erfarenhet som kan gynna dig.

Dessutom kan vi erbjuda dig:

  • Vi är ett svenskt registrerat företag
  • 5/5 Stjärnor på Trustpilot
  • Godkända betalningsmetoder
  • 100% Diskret, Säkert & Anonymt
  • Vi är en certifierad webbutik
  • Våran livechatt är öppen alla vardagar från 09 – 12 (och vanligtvis längre)
  • Vi levererar våra tjänster till dig inom 15 minuter

 

 

 

 

 

Mer information

VÄLJ ANTAL

, , , , , , , , , , , ,