Rea!

TIKTOK FÖLJARE

63kr7.199kr

VARFÖR BÖR JAG KÖPA TIKTOK FÖLJARE?
Vilken profil är det mest troligt att du följer? En TikTok-profil med 90 följare eller en TikTok-profil med 1090 följare? Det har gjorts studier på just detta. Studierna visar att vi är mer benägna att följa en profil med 1090 följare. Du kommer därför att uppleva en ökning av antalet nya ekologiska följare genom att använda denna produkt 🚀

HUR KÖPER JAG TIKTOK FÖLJARE?
Du väljer hur många följare du vill ha, anger ditt TikTok-användarnamn och slutför köpet. Vårt system börjar sedan leverera dina följare inom några minuter!

VARFÖR BÖR JAG HANDLA HOS ER?
🇸🇪 Svenskt registrerat företag
⭐️ 4,7/5 Stjärnor på Trustpilot
✅ Godkänd betalning
🔒 100% Säkert & Anonymt
❤️ Certifierad web butik
👨🏻‍💻 Livechatt alla vardagar 09-16.30.
🚀 Leverans 0-15 min.

OBS: Detta är ett engångsköp och ingår inte i en prenumeration.
OBS: Vi erbjuder mängdrabatter, dvs. att du sparar pengar när du köper större mängder.

OBS: Ditt användarnamn på TikTok visas med @ precis under din profilbild när du är på din profilsida. Inkludera inte @ när du infogar användarnamnet i fältet nedan och kom ihåg att din profil måste vara offentlig (är det om du inte aktivt har gjort den privat).

100
100
250
250
500
500
1.000
1.000
2.500
2.500
5.000
5.000
10.000
10.000
25.000
25.000
50.000
50.000
Nollställ
kr

Gör som mer än +8.500 kunder. Ta din profil till nya höjder redan idag! 🚀

 

HAR DU EN FRÅGA?

Läs våra Frågor & Svar

Eller skicka ett meddelande till oss i livechatten. Vi håller öppet alla vardagar.

Beskrivning

Varför bör jag köpa TikTok följare?

Sedan TikTok fick sitt stora genombrott har det varit det dominerande mediet för särskilt unga människor. TikTok har nått över 1 miljard användare i rekordfart och är det snabbast växande sociala mediet någonsin. Av den anledningen finns det uppenbarligen mycket potential i TikTok.

TikTok är en populär app som låter dig spela in och dela videor. Precis som på Facebook/Instagram har alla ett personligt konto där man kan skapa sin egen bild. Populära användare på TikTok har tjänat miljoner genom att marknadsföra sitt innehåll och presentera det för en relativt ung publik.

Användare som är mycket framgångsrika på TikTok kan skryta med att ha en enorm räckvidd, eftersom TikTok belönar dig som användare när du får många följare och visar ditt innehåll för ännu fler användare. Popularitet och följare på TikTok är därför avgörande för att lyckas på sociala medier. Om ditt TikTok-konto saknar engagemang eller aktivitet kommer du inte att bli befordrad och det kommer att vara svårt för dig att växa din profil organiskt. Det är med detta i åtanke som TikTok-följare från Mediabooster är ett så populärt verktyg för att få mer aktivitet på din TikTok.

Hur kan jag använda mitt TikTok konto för att öka mitt företag?

TikTok är känt för att marknadsföra innehåll till segmentet särskilt unga under 30 år. Med hjälp av korta videor kan du uppnå många visningar på relativt kort tid, och sätta din produkt inför tusentals potentiella kunder.

Arbetar du t.ex. inom fitness är det självklart att dela korta videoklipp om speciellt fitness, eftersom TikTok automatiskt segmenterar ditt innehåll och visar dem för användare som är intresserade av fitness. Detsamma gäller för alla andra branscher. Det ger dig en högre konvertering, eftersom du annonserar för relevanta användare, och när användare gillar och delar videon sprids den ännu längre i systemet.

Säljer du fysiska produkter har du möjlighet att göra korta demos av produkterna, och på så sätt fånga användarnas intresse.

 

Riskerar jag att uteslutas från TikTok med hjälp av Mediabooster?

Nej, TikTok låter dig använda tjänster för att boosta din profil, och du kan därför naturligtvis inte bli avstängd från TikTok.

Mediebooster ser till att du får unika följare kopplade till ditt konto, och ditt konto kommer därför att framstå som unikt för andra användare.

Varför ska jag välja Mediabooster.se?

Hos Mediabooster är vi stolta över att leverera en produkt i världsklass och vi garanterar att de likes du får är genuina användare som kan skapa lite värde för din profil.

Vi arbetar med företag och influencers på olika plattformar och vi har en bra och solid erfarenhet som kan gynna dig.

Dessutom kan vi erbjuda dig:

  • Vi är ett svenskt registrerat företag
  • 4,7/5 Stjärnor på Trustpilot
  • Godkända betalningsmetoder
  • 100% Diskret, Säkert & Anonymt
  • Vi är en certifierad webbutik
  • Våran livechatt är öppen alla vardagar från 09 – 16 (och vanligtvis längre)
  • Vi levererar våra tjänster till dig inom 15 minuter

 

 

 

 

 

Mer information

VÄLJ ANTAL

, , , , , , , , , , , ,