Rea!

TIKTOK LIKES

39,00kr1.799,00kr

VARFÖR BÖR JAG KÖPA TIKTOK LIKES?
Med TikTok-likes ökar du din exponering på TikTok. TikToks algoritm prioriterar din video och visar den för användare som kan vara intresserade av den. Ju fler likes du har – desto mer kommer din video att exponeras. Se det som en snöbollseffekt!

HUR KÖPER JAG TIKTOK LIKES?
Först väljer du hur många likes du vill få på en TikTok-video och sedan infogar du länken till videon och genomför köpet. Vårt system startar sedan leverans inom några minuter. Våra likes är verkliga och kommer inte att försvinna när du väl har dem🚀

VARFÖR BÖR JAG HANDLA HOS ER?
🇸🇪 Svenskt registrerat företag
⭐️ 5/5 Stjärnor på Trustpilot.dk
✅ Godkänd betalning
🔒 100% Säkert & Anonymt
❤️ Certifierad web butik
👨🏻‍💻 Livechatt alla vardagar 09-17
🚀 Leverans 0-15 min.

OBS: Detta är ett engångsköp och ingår inte i en prenumeration.
OBS: Vi erbjuder mängd rabatter, dvs att du sparar pengar när du köper större mängder.

Så här hittar du en länk från en video på TikTok: Gå till videon du vill få likes för -> Klicka på de tre prickarna -> Klicka på kopieringslänken till vänster -> Klistra in detta i fältet nedan. Om du sitter vid en dator måste du följa länken i sökfältet när du är på videon.

kr

Gör som mer än +8.500 kunder. Ta din profil till nya höjder redan idag! 🚀

 

HAR DU EN FRÅGA?

Läs våra Frågor & Svar

Eller skicka ett meddelande till oss i livechatten. Vi håller öppet alla vardagar.

Varför bör jag köpa TikTok likes?

TikTok är ett socialt media baserat på inspelning och delning av korta videoklipp. På många sätt fungerar TikTok precis som Facebook och Instagram, och precis som på alla andra medier är det nödvändigt att ha en populär profil på TikTok för att nå fler unika användare.

TikTok-likes är länkade till det specifika innehåll som du vill marknadsföra, och du har möjlighet att via Mediabooster.se köpa upp till 25 000 likes åt gången.

När du får många likes på ditt innehåll på TikTok kommer du att påverka TikToks algoritm, som kommer att pressa ditt innehåll till förstasidan, där det kommer att presenteras för många fler användare. På så sätt kan du använda TikTok för att marknadsföra innehåll, produkter eller något helt annat.

Med mer än 1 miljard användare har TikTok stor potential, och appen växer i en hastighet som snart kommer att göra den till Instagrams storlek. TikTok utvecklas fortfarande vilt och du kan vara med innan appen blir mainstream och sprids till allmänheten. Genom att kombinera innehåll på TikTok med en effektiv reklamstrategi kan du snabbt placera ditt innehåll inför många människor.

Hur kan jag använda mitt TikTok konto för att öka mitt företag?

TikTok är känt för att marknadsföra innehåll till segmentet särskilt unga under 30 år. Med hjälp av korta videor kan du uppnå många visningar på relativt kort tid, och sätta din produkt inför tusentals potentiella kunder.

Arbetar du t.ex. som en influencer inom fitness är det självklart att dela korta videoklipp om speciellt fitness, eftersom TikTok automatiskt segmenterar ditt innehåll och visar det för användare som är intresserade av fitness. Det ger dig en högre konvertering, eftersom du annonserar för relevanta användare, och när användare gillar och delar videon sprids den ännu längre i systemet.

Säljer du fysiska produkter har du möjlighet att göra korta demos av produkterna, och på så sätt fånga användarnas intresse.

Ju fler likes (och visningar + följare) du har, desto mer kommer din profil att exponeras.

 

Mer information

VÄLJ ANTAL

, , , , , , , , , , , ,