TIKTOK LIKES

26kr204kr

HUR KÖPER JAG TIKTOK LIKES?
Först väljer du hur många likes du vill motta på en TikTok video och sedan infogar du länken till videon och slutför köpet. Vårt system startar sedan leveransen inom några minuter. Våra likes är äkta och kommer inte att försvinna igen efter att du mottaigt dem 🚀

VARFÖR BÖR JAG KÖPA TIKTOK LIKES?
Med TikTok likes ökar du din exponering på TikTok. TikTok algoritmen prioriterar videos och visar dem för användare som kan ha ett intresse för den.

VARFÖR BÖR JAG HANDLA HOS ER?
🇸🇪 Svenskt registrerat företag
⭐️ 5/5 Stjärnor på Trustpilot.dk
✅ Godkänd betalning
🔒 100% Säkert & Anonymt
❤️ Certifierad web butik
👨🏻‍💻 Livechatt alla vardagar 09-17
🚀 Leverans 0-15 min.

OBS: Detta är ett engångsköp och ingår inte i en prenumeration.
OBS: Vi erbjuder mängd rabatter, dvs att du sparar pengar när du köper större mängder.

100
100
250
250
500
500
1.000
1.000
2.500
2.500
Nollställ
kr

Gör som mer än +5000 kunder. Ta din profil till nya höjder redan idag! 🚀

 

HAR DU EN FRÅGA?

Läs våra Frågor & Svar

Eller skicka ett meddelande till oss i livechatten. Vi håller öppet alla vardagar.

Beskrivning

Varför bör jag köpa TikTok likes?

TikTok är en social medie sida baserad på inspelning och delning av korta videoklipp. På många sätt fungerar TikTok exakt som Facebook och Instagram, och precis som på alla medier är det nödvändigt att ha en populär profil på TikTok, för att nå mer unika användare.

TikTok likes är länkade till det specifika innehållet du vill marknadsföra, och du har med Mediabooster.se alternativet att köpa upp till 2500 likes åt gången.

När du får mycket likes på ditt innehåll på TikTok kommer du att påverka TikToks algoritm, som skjuter fram ditt innehåll till första sidan där det kommer att presenteras för många fler användare. På så sätt kan du använda TikTok för att marknadsföra innehåll, produkter eller något helt annat.

Med mer än 500 miljoner användare har TikTok stor potential, och appen växer i en takt som snart gör den lika stor som Instagram. TikTok är fortfarande under utveckling, och du kan gå med innan appen blir mainstream och sprider sig till allmänheten. Genom att kombinera innehåll på TikTok med en effektiv annonsstrategi kan du snabbt placera ditt innehåll framför många människor – mestadels ungdomar och tonåringar.

Hur kan jag använda mitt TikTok konto för att öka mitt företag?

TikTok är känt för att marknadsföra innehåll till tonårssegmentet i synnerhet. Med korta videor kan man på relativt kort tid uppnå många visningar och sätta sin produkt framför tusentals potentiella kunder.

Om du arbetar som en influencer i fitness är det uppenbart att dela korta videoklipp av fitness, eftersom TikTok automatiskt segmenterar ditt innehåll och visar dem snarare än annat till användare som är intresserade av fitness. Detta ger dig en högre konvertering när du annonserar relevanta användare, och när användare gillar och delar videon sprider den sig ännu längre in i systemet.

Om du säljer fysiska produkter har du möjlighet att göra korta demos av produkterna, vilket fångar användarnas intresse.

 

Mer information

VÄLJ ANTAL

, , , , , , , , , , , ,